Die laatste cadeautjes zijn altijd het moeilijkst!

Hye! Hoe gaat het?

Kerstmis komt dichter en dichter. Ik kijk er zo naar uit! Maar wat is het moeilijk om die laatste cadeautjes te vinden. Je wilt wel iets heel moois en origineel vinden maar niet al je geld opmaken. En niet te vergeten. Het moet ook leuk zijn voor de persoon waaraan je het gaat geven. Niet gemakkelijk dus. Daarom heb ik een lijstje van 9 cadeautjes gemaakt die je misschien op ideeën zouden kunnen brengen. Het zijn heel verschillende dingen voor verschillende personen en van verschillende prijzen.

 

1.Bubble Bar van Lush

Als je een cadeautje zoekt voor een persoon die houdt van verwennen en relaxen. Ook vraag je best even na of deze persoon een bad heeft, want een bubble bar kopen voor iemand die geen bad heeft. Nja… dat is ook niet zo ideaal. Wat is een bubble bar ? Een bubble bar is een stukje ‘zeep’ dat zorgt voor veel schuim in je bad. Je moet hem mee met het water in het bad laten stromen. Omdat deze bubble bar sterretjes heeft vind ik hem heel gepast om met Kerst te geven.

2. Geurkaars van Urban Outfitters

Een geurkaars staat altijd mooi. Enkel voor de geur moet je oppassen. Als je hem/haar niet zo goed kent ga je best voor een klassieke of neutrale geur. Daar kan je meestal niets mis mee doen.  Bij Rituals hebben ze ook hele leuke!

3. Glazen kistje van H&M

De laatste tijd zie je dit soort opbergdoosjes meer en meer. Ik vind ze prachtig! Heel licht, fijn en minimalistisch. Perfect om juwelen of andere mooie, kleine spulletjes in op te bergen.

4. Schriftje van HEMA

Laten we het eens origineel en persoonlijk aanpakken. Je koopt gewoon een mooi schriftje en daarna ga je opzoek naar leuke foto’s, afbeeldingen en teksten en die plak je op de eerste pagina’s van het schriftje. Zo  heb je een heel persoonlijk cadeautje voor heel weinig geld. Tijdens je zoektocht naar leuke tekstjes en foto’s kom je altijd nog verschillende andere leuke dingen tegen die je dan weer inspiratie geven voor andere cadeautjes.

5. Snoeppot van Flying Tiger

Van iets heel erg origineel gaan we naar iets veel minder origineel. Dit is één van de laatste opties. Als je echt niks vindt of al je ideeën lukken niet. Dan kan je gewoon een leuke pot zoeken en hem vullen met lekkers of leuke kleine spulletjes. Flying Tiger is trouwens een hele gemakkelijke winkel wanneer je heel goedkoop een leuk cadeautje zoekt. Je hebt al leuke dingen vanaf 1 euro.

6.Leuke Mok van Urban Outfitters

Ook weer zo’n klassiek cadeau. Je kan het ook persoonlijker aanpakken. Zoek een mok met een tekstje of een foto op dat iets te maken heeft met de persoon waaraan je het gaat geven. Heeft hij/zij een vast stopwoordje, hebben jullie ooit iets heel grappig meegemaakt waarmee jullie nog bijna elke dag lachen,…?

7. Kettinkje van Brandy Melville

Zoek je een cadeautje voor een meisje? Dan zit je met een juweeltje bijna altijd goed. Probeer er wel achter te komen of ze het liefst goud of zilver heeft.

8. Kerstsokken van Veritas

Warme, dikke sokken zijn geweldig! Zeker als het rendieren zijn. Wie vindt ze nu niet leuk?

9. Wereldkaart met kraslaag van HEMA

Een cadeautje voor iemand die graag reist en de hele wereld wilt zien? Gevonden! Op deze kaart kan je alle landen wegkrassen die je al hebt bezocht. Zo heb je een mooi overzicht van waar je al bent geweest en waar je zeker nog  naartoe wil.

 

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben gekregen en die laatste pakjes nog vinden. Ook wens ik jullie allemaal geweldige feestdagen!

Welk cadeautje vindt jij het leukst? 

Liefs x

(De uitgelichte afbeelding is een foto van het raam van de Esco Bar in Antwerpen)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s