IKEA wishlist

Hej

Ja, we beginnen al direct in het Zweeds. Ik ga wel verder in het Nederlands aangezien mijn Zweeds beperkt is tot enkele woorden. Zoals jullie aan de titel al kunnen lezen heb ik voor vandaag een wishlist. Het was eerst de bedoeling om er een WINTER WISHLIST van te maken, maar al gauw bleek dat de helft ervan spullen uit de IKEA waren. Dus het leek mij leuker om gewoon alles van de IKEA te nemen. Ondanks dat het allemaal van dezelfde winkel komt zitten er wel wat verschillende dingen tussen. Spulletjes voor op mijn kamer, handige prulletjes, iets om te eten,… Veel variatie dus…

 

GEURKAARSEN (WIT/GRIJS)

Ik heb nog nooit geurkaarsen gehad. Dat komt omdat mijn mama er niet echt een fan van is. Toch wil ik het zelf wel een keer proberen. We verkopen deze geurkaarsen nu ook met onze chirogroep om geld in te zamelen voor onze 3-daagse. De perfecte gelegenheid dus om ze zelf een keer te kopen en te testen. De geurkaars met een vanille geur vind ik niet zo geweldig maar de grijze (met kokos denk ik) vind ik wel super lekker ruiken. Maar omdat ze zo mooi bij elkaar staan ga ik ze allebei kopen denk ik.

MÜSLI

(Bijna) elke ochtend begin ik met een kommetje müsli, yoghurt en fruit. Heerlijk om de dag zo te starten. Omdat het anders elke ochtend hetzelfde is wissel ik niet alleen graag af in fruit en yoghurt maar ook in müsli. Soms met wat meer noten, soms met wat meer vruchten,… Ik heb de müsli van de IKEA nog nooit geprobeerd maar ik ben er zeker heel benieuwd naar….

PAPERCLIPS

Ik gebruik bijna nooit paperclips, maar kijk eens hoe leuk ze zijn?! Misschien vind je ze niet zo speciaal, maar ik vind ze echt héél leuk! Ze zijn basic, leuk en toch een beetje anders. Misschien is dit wel een aanzet om toch wat vaker zo’n clipje te gebruiken?

PLANKJE

Nu denk je waarschijnlijk. Wat gaat ze in hemels naar doen met zo’n plankje. Wel, ik heb een idee voor in mijn kamer. Ongeveer een halve meter van mijn muur is er een balk (om er voor te zorgen dat mijn kamer niet instort 😉 ) en tussen die balk en de muur zou ik graag drie plankjes plaatsen zodat het eigenlijk een kastje wordt. Snappen jullie het een beetje? Ik weet nog niet zeker of dit al voor direct is omdat ik daarvoor eerst het één en het ander moet verplaatsen, maar ik houd jullie zeker op de hoogte!

KASTJE

Dit kastje zou ik graag onder de plankjes zetten. Zo heb ik ook nog enkele schuiven extra om nog wat spullen in kwijt te kunnen.

DEKENTJE

Wat is het leuk om nu een dekentje op je bed of in de zetel te leggen. Je kan er lekker in wegkruipen terwijl je een film kijkt of een boek leest. Het is nog leuker als je het een toffe plaats kan geven in je kamer. Het geeft altijd zo een gezellig en cosy  gevoel als er ergens een dekentje ligt.

GROTE ROZE BEKER

Dit soort bekers kom je overal tegen op het internet. Op Instagram, Pinterest, We heart it,… zie je de leukste foto’s. Het lichte roze kleurtje maakt het extra leuk en schattig.

DEKBEDOVERTREK

Ik vind het altijd heel leuk als mijn lakens bij mijn kamer passen. Anders wordt het al snel wat rommelig. Ik probeer altijd minimalistische motiefjes in kleuren die bij mijn oranje muur passen te vinden. Gewoon witte lakens vind ik eigenlijk ook altijd heel mooi. Ik koop ze altijd bij IKEA. Daar vind ik ze mooi en ze zijn lekker zacht en goed van kwaliteit.

KNÄCKEBRÖD

We hebben dit van Zweden mee naar huis genomen in de zomervakantie. Toen school weer begon nam ik het ook mee voor ’s middags. Het zijn eigenlijk ronde platte harde broodschijfjes. Echt super lekker met brie en rucola. Onze reis naar Zweden was ongeveer een half jaar geleden dus het knäckebröd is al lang op. Daarom zou ik heel graag nieuw kopen, gewoon omdat ik het heel lekker vind, het makkelijk is om mee te nemen en omdat je er heel veel mee kan doen.

 

Ik hoop dat jullie de spulletjes ook leuk vinden! Wat zouden jullie graag nog in de IKEA halen? 

Kus,

Sofie

(Sorry dat deze post een dag later is dan gepland maar er waren een paar dingetjes tussen gekomen! En de uitgelichte foto is er trouwens ook één van IKEA.)

 

8 gedachtes over “IKEA wishlist

Plaats een reactie