TIPS VOOR JE OUTFIT OP DE LUCHTHAVEN

Ik vertrek bijna op vakantie naar Spanje en zal dus heel binnenkort het vliegtuig weer opstappen. Normaal gezien zou ik vanuit Zaventem vertrekken, maar na wat er vorige week gebeurde zal dat dus waarschijnlijk vanuit een andere luchthaven zijn. Aangezien er deze periode veel mensen op vakantie vertrekken geef ik vandaag enkele tips om een zo comfortabel mogelijk outfit samen te stellen die er ook leuk uitziet.

Het belangrijkste is dus dat de outfit comfortabel en aangenaam zit. Omdat je meestal wel meer dan 2 uur stil moet zitten is het dus niet zo aangenaam om dat te doen in een trui die kriebelt een een broek die eigenlijk te klein is. Ikzelf ben persoonlijk geen fan van een joggingbroek. Ik vind dat je nog steeds op een openbare plaats rondloopt en dat je er dan ook zo moet uitzien. Als je een hele lange vlucht hebt begrijp ik het wel, maar ik vind het gewoon niet zo aangenaam om het zelf te dragen. Ik doe gewoon een leuke jeans aan. Ik heb daar compleet geen probleem mee en voel me daar zelfs het best in.

2

Wat ik zeker zou aanraden is jezelf aankleden in laagjes. Soms is het op het vliegtuig heel erg warm en soms heel koud. Je weet het dus nooit heel zeker. Maar als je gewoon een T-shirt en een leuke trui aantrekt heb je daar dus geen probleem mee. Wat ik ook zou aanraden is om een jas(je) aan te doen/mee te nemen. Als je even naar buiten moet om naar je vliegtuig te lopen is dat echt heel handig. Het kan daar heel erg waaien en een jas biedt toch wel wat meer bescherming.

4

Ook bekijk je best eens even het weer van je bestemming en wanneer je terugkeert moet je zeker ook het weer van je thuisland controleren. Veel mensen gaan in de paasvakantie naar de zon, dus je moet je niet te warm kleden als je vertrekt en neem dan ook zeker een dikke trui mee bij het terugkeren.

Mijn mama ging enkele jaren geleden in februari een week naar Egypte. Daar was het meer dan 20°C terwijl de temperatuur bij ons rond het vriespunt lag. Er waren mensen op het vliegtuig gestapt met een shortje en topje. Toen ze in België geland waren, hadden ze het natuurlijk heel erg koud en het zag er ook heel erg vreemd uit.

3

Voor aan je voeten kies je natuurlijk het best voor sneakers. Het zit vooral gewoon heel gemakkelijk en het zijn vaak ook grotere schoenen. Als je naar een warm land vertrekt zijn sandaaltjes of lichte zomerschoenen makkelijker weggestoken.

Ik zou ook niet te veel sieraden dragen. Als je dan door een metaaldetector moet, moet je ze allemaal uit doen en zijn die juwelen op een luchthaven niet een beetje overbodig?

7

Ik neem zelf altijd een rugzak mee. Dit vind ik makkelijker dan een grote tas. Ik vind het gemakkelijk om te dragen en alles past er ook mooi in. Op vakantie heb ik ook graag een rugzak bij me en een tas is snel weggestopt.

Wat ook altijd handig is, is een jas/trui/broek met zakken. Zo kan je makkelijk snel iets wegsteken. Soms moet het heel snel gaan en kan je moeilijk in je tas en dan kan je kleine spullen even in je zakken steken.

Een grote portemonnee gebruik ik ook op vakantie. Daarin kunnen niet alleen geld, maar ook kaarten, officiële documenten die je nodig hebt, kleine spulletjes,… Zo zitten al die belangrijke dingen bij elkaar en moet je ze niet gaan zoeken. Op de vakantiebestemming zelf stop ik mijn geld wel in een kleiner tasje, ik loop niet heel de vakantie rond met zo’n groot ding.

Dit waren mijn tips voor je outfit op vakantie. Ik hoop dat je er iets aan gehad hebt! Ik ben nog niet zo vaak met het vliegtuig op vakantie geweest dus als je zelf tips hebt? Laat maar weten!

x

Sofie

612722597_982127268545612_1227547816_o

Broek Pepe Jeans // Trui Lola & Liza // T-shirt H&M // Schoenen ZARA

Advertenties

10 gedachtes over “TIPS VOOR JE OUTFIT OP DE LUCHTHAVEN

  1. Super fijn artikel om te lezen! Ik doe ook altijd toch een jeans aan in plaats van een joggingsbroek, want inderdaad je loopt alsnog in een publieke ruimte. Ook al ga ik vliegen, ik doe alsnog mijn best voor een leuke outfit. Heel veel plezier in Spanje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s