THE MONKEYS MOUNTAINS

Hi!

Twee weken geleden was ik in het prachtige Zuid-Spanje. Naast genieten van de warme zon maakten we ook verschillende uitstapjes. We hebben heel veel mooie dingen gezien. Eén van die uitstapjes was naar Gibraltar, bekend van de straat van Gibraltar. Het is Brits grondgebied in Zuid-Spanje en ligt niet ver van Marokko. Omdat het Brits grondgebied is, wordt hier ook Engels gesproken en met pond betaald.
Er is één grote bezienswaardigheid en als je daar naartoe wil, moet je een kabellift nemen. Hij brengt je naar de top van een hoge rots. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht en als je geluk hebt dan zie je Afrika.

Het prachtige uitzicht is niet het enige bijzondere aan deze plek. Het loopt er vol kleine aapjes. Super schattig natuurlijk, maar soms kunnen ze echt wel agressief zijn. Als je niet oplet trekken ze je rugzak open en gooien ze alles eruit wat hen niet aanstaat en nemen ze mee wat ze leuk vinden. (Je mag er vanuit gaan dat je deze spullen ook kwijt bent.) Natuurlijk is dit een hele leuke plek om foto’s te maken, dat heb ik ook gedaan. Ik heb de leukste eruit gehaald en die laat ik graag aan jullie zien!

X

Sofie

 
Advertenties

6 gedachtes over “THE MONKEYS MOUNTAINS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s