KAN JE OOIT GENOEG SCHOENEN HEBBEN?

Een vraag die moeilijk te beantwoorden is.

Met enkele goede basics zou je al genoeg kunnen hebben. Maar wie wil het nu enkel houden bij basics? Met je schoenen kan je een outfit zoveel leuker maken. Plus geen enkel paar is hetzelfde, de kleur of vorm is altijd net een beetje anders. Dus mijn antwoord is nee, er kan altijd nog een leuk paar bij. Maar aangezien het voor 1) de opslagruimte en 2) het financiële aspect niet haalbaar is om alle schoenen van de wereld te kopen, beginnen we toch best met een paar leuke basics. Schoenen die je elke dag en overal kan dragen, schoenen die je thuis in je kast moet hebben staan.

Processed with VSCO with a6 preset

1. A l l   S t a r      Mijn navy All Stars zijn echte basics. Als ik weet dat er een kans bestaat dat mijn schoenen vuil gaan worden, dan doe ik zonder twijfel dit paar aan. Super simpel, heel snel te wassen en eigenlijk worden ze ook niet zo snel vuil. Zeker een aanrader om in de solden te kopen!

2. S C A P A     Je hebt zeker ook een paar schoenen nodig  die je kan dragen op een feest of speciale dag. Ik draag ze ook gewoon voor school, maar ze zijn toch iets chiquer dan een paar sneakers. Op deze foto zie je heel goed dat ik niet graag sandalen draag en daarom ook de hele zomer in dichte schoenen doorbreng. Daarom staan er dus sokjes in mijn benen gebruind. Mijn voeten blijven altijd wit. Misschien moet ik dan toch nog eens voor sandaaltjes gaan kijken?

3. Z A R A     Deze sneakers zitten zooooooo gemakkelijk. En ze passen overal bij. Het zijn mijn basic sneakers die ik elke dag zou kunnen aandoen, maar die toch wat leuker zijn dan mijn   A l l   S t a r s . Toen ik ze bestelde was ik eerst wat bang voor de kwaliteit. Ik moet eerlijk toegeven, ze zijn niet geweldig van kwaliteit. Maar als je er voorzichtig mee bent kunnen ze wel een tijdje mee.

4.E s p a d r i l l e s     Oh, wat vind ik ze leuk! Thuis draag ik ze altijd en als ik snel ergens naartoe moet -en de regen valt niet met bakken uit de lucht- dan houd ik ze ook gewoon lekker aan. Ik heb altijd een paar zwarte in mijn kast liggen en een week geleden bracht mijn mama ook deze leuke rode van de winkel mee. Ze zijn niet echt rood en ook zeker niet roze,  een beetje bordeaux maar niet zo paars. Ik denk dat wijnrood een goede benaming is voor deze schoenen.

5. A D I D A S     Deze leuke schoenen heb ik nu al een paar jaar en ik ben nog steeds verliefd. Nee, ik moet eerlijk zijn. Ik ben nu verliefd. Eerst vond ik deze schoenen spuuglelijk. Maar ik had schoenen waarmee je alle sporten kan doen nodig voor school. Nu vind ik het verschrikkelijk dat ze net te klein zijn, maar dat weerhoudt me niet om ze toch te dragen.

W a t   z i j n   j o u w   f a v o r i e t e   s c h o e n e n ?

x

Sofie

 

 

Advertenties

11 gedachtes over “KAN JE OOIT GENOEG SCHOENEN HEBBEN?

  1. Ik loop vaak in m’n Vans (zijn iets breder dan allstars) die super comfy zijn en als ik dan wat deftiger moet zijn neem ik zwarte simpele hakjes. Maar ik blijf wel altijd schoenen kopen 😮

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s