Over mij

Hey

Welkom op mijn blog!

Dit is hier mijn kleine stukje internet en hier plaats ik elke woensdag een zondag en artikel. Ik vind het leuk om te schrijven over kleren die ik mooi vind, schoenen waar ik verliefd op ben geworden, een shampoo die meer perfect zijn werk doet en dingen die mijn leven weer een beetje gezonder maken. Ik ga ook heel graag op vakantie dus berichten vanop vakantie zal je hier ook regelmatig tegenkomen.

Dit is niet mijn eerste blog. Nee, samen met een super leuke vriendin heb ik de blog EmmPhie gehad. Na bijna een jaar samen bloggen hebben we heel erg veel geleerd en zijn we elk apart een blog begonnen.

Nu nog een klein stukje over mezelf. Ik ben Sofie, een meisje van 14. Ik doe heel graag chiro en speel tennis en piano. Mijn lievelingskleuren zijn donkerblauw en kaki-groen. Ik hou van basic kleren (streepjes,donkerblauw,wit,zwart,…) en super opvallende schoenen. Ik vind bloggen natuurlijk geweldig en zou het liefst mijn hele leven lang doen. En niet te vergeten…ik heb een grote verslaving aan chocolade en alles waar chocolade inzit (behalve met appelsien, nee dat vind ik echt verschrikkelijk).

Zo nu heb ik mij een beetje voorgesteld. Heb je nog vragen of voel je je geroepen om jezelf en je blog ook voor te stellen dan kan je altijd een mailtje sturen. Mijn e-mail vind je bij contact’ .

Kusjes SOFIE ❤

DSCN8829

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s