Kleine plantjes.

Hoi

De herfst is nu we officieel begonnen maar toch heb ik graag nog veel groen in huis. Kleine potjes met kleine plantjes in maken het altijd een beetje gezelliger en fleuriger in huis. In deze post geef ik een paar tips. Welke potjes zijn wel leuk? Vetplantjes of cactussen? Waar zet ik ze? …


IMG_8246-001

IMG_8207

IMG_8234

IMG_8256

IMG_8212

Deze kleine plantjes kan je voor verschillende dingen gebruiken. Bij fotokaders of op een stapeltje boeken staan ze heel erg leuk. Je kan ze alleen bij een mandje of rekje zetten of met verschillende samen op een schaaltje. Verschillende potjes samen zijn altijd heel erg mooi en zeker als het verschillende plantjes zijn.

Mijn vetplantjes zitten in witte potjes. Witte potjes staan bij alles en zijn daarom ook makkelijk te verplaatsen naar een andere plaats in je kamer. Als je niet zo van wit houdt maar toch sober wilt blijven dan kan je grijze potjes of crème-kleurige  potjes gebruiken. Heb je één accentkleur in je kamer, dan is het ook altijd leuk om potjes in die kleur te hebben. Allemaal dezelfde, dat is heel proper en netjes maar als je allemaal andere potjes neemt dan kan dat wel een leuk effect geven. Je kan dus heel erg variëren in de potjes.

Je kan ook uit verschillende plantjes kiezen. Vergeet je je plantjes vaak water te geven dan kies je best voor vetplantjes of cactussen. Heb je groene vingers en zorg je altijd heel erg goed voor de planten thuis, dan zijn kleine ‘echte’ plantjes wel heel leuk en mooi. Als je niet zeker weet wat je moet kiezen aarzel dan zeker niet om het aan een verkoopster in  de bloemenwinkel te vragen, zij zal je zeker graag willen helpen!

Groetjes!

Sofie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s