Een kleine handtas

Hey

Ik was al een hele lange tijd opzoek naar een klein tasje dat toch groot genoeg is om alles in te kunnen stoppen. Zo een tasje dat je overal meer naar toe kan nemen. ik had er wel al verschillende mooie gezien, maar ik vond ze nooit helemaal bij me passen, ze waren te klein of ik vond ze net niet mooi genoeg.

Na de examens in juni ben ik naar Antwerpen geweest met een paar vriendinnen. Ik had dit tasje toen al een keer gezien bij Brandy Melville. Ik heb het toen niet gekocht omdat het €49 kostte en dat vond ik toen een beetje veel omdat ik ook niet zo veel geld bij me had. Het tasje is heel de zomervakantie door mijn hoofd blijven spoken en toen ik een paar weken geleden in Antwerpen was heb ik het toch gekocht.

Ik ben er zo ontzettend blij mee! Het ziet er niet al te groot uit, maar toch kan er heel erg veel in. Onder het tasje zitten nog vier ‘pootjes’. Daar ben ik wel blij mee want dat gaat er volgens mij voor zorgen dat het aan de onderkant minder snel gaat slijten.

Ik vind het tasje heel erg handig en ga het volgens mij erg veel gebruiken. Het is geen echt leer dus hij gaat misschien wel een beetje meer afzien, maar als je een echt leren tasje wilt betaal je al snel veel meer.

X X Sofie

DSC_9322DSC_9320DSC_9332DSC_9318DSC_9327

Ik heb hier de outfit aan die ik hier al aan jullie voorstelde. 

Tasje Brandy Melville

9 gedachtes over “Een kleine handtas

  1. Zo grappig, ik heb afgelopen maandag deze tas gekocht in de Brandy in Amsterdam. Ik zag hem ook eerder, maar was toen ook bang om hem te kopen (te weinig geld, zal ik hem wel dragen enz.) maar ik heb hem nu ook! En ik ben er echt zo blij mee! Wat de verkoopster trouwens tegen mij zei, was dat je hem kan inspuiten met waterafstotende schoenenspray. Dan blijft het wat mooier in de regen. Sorry voor de lange reactie maar ik ben erg enthousiast over het tasje 😂😌

    Like

Plaats een reactie