LIEBSTER AWARD (2)

Hi

Ik ben weer genomineerd voor de LIEBSTER AWARD. Deze keer nomineerde Margot mij. Dankjewel! Ik ben al eens genomineerd (hier) maar ik vind het zeker niet erg om hem nog een keer in te vullen. Het zijn andere vragen dus het is echt niet storend.

Had je bloggen anders verwacht dan het is?

Euhm… Dit vind ik al een heel moeilijke. Ik had eigenlijk niet echt iets verwacht van bloggen. Ik ben iets meer dan een jaar geleden met Emma een blog begonnen. Ik kende helemaal nog niets van bloggen en heb eigenlijk pas blogs ontdekt nadat ik een blog ben gestart.

Wat is je mooiste ervaring in het leven tot nu toe?

Mijn mooiste ervaring? Ik kan er eigenlijk niet direct opkomen. Ik heb namelijk niet echt zo’n moment dat er echt uitspringt. De dingen die mij tot nu toe het gelukkigst hebben gemaakt zijn volgens mij de kleine dingen. Bijvoorbeeld zomeravonden met vrienden of de prachtige natuur in Zweden, momenten samen met mijn familie (bv. toen ik hoorde dat ik een neefje ging krijgen) , vrienden terug zien na een hele lange tijd, de bel na het laatste examen,… Zo’n dingen.

cropped-img_9240.jpg

Hoe begon jij 2016?

Ik was Cluedo aan het spelen, haha. Dit jaar (of vorig jaar?) deden we het gewoon nog eens lekker gezellig thuis. Er kwam ook een vriendin slapen en samen met mijn broer speelden we Cluedo. Het was zo lang geleden dat ik nog eens gezelligschapspelletjes had gespeeld, maar het was eigenlijk echt heel leuk. Ik heb het nieuwe jaar niet echt speciaal ingezet maar het was wel heel fijn!

Wat zijn je drie favoriete spullen?

Ik hou echt heel erg veel van schriftjes dus die staan zeker in mijn top drie. Ik heb altijd een plekje nodig waar ik ideeën in kan schrijven en plannen in kan maken. Mijn gsm moet er denk ik ook wel bij. Ik ben er echt gehecht aan en zou een leven zonder niet meer kunnen voorstellen. Misschien een beetje verslaafd maar wat zou je nu in deze tijd zonder moeten doen? En als derde kies ik voor lichtjes. De laatste tijd houd ik er zo van! Als ik (zoals nu) ’s avonds in mijn kamer zit om te bloggen of te lezen of een film te kijken dan doe ik mijn groot licht uit en steek ik alle kleine lampjes aan en af en toe brand ik ook een geurkaars. Het is zo gezellig! En er moet er echt nog één bij! Mijn camera natuurlijk. Zo veel liefde voor mijn camera’s!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Welke film zag je het laatst?

Vrijdagavond keek ik met mijn broer naar Robin Hood. Bij Engels zijn we hier nu over bezig maar eigenlijk kende ik het verhaal niet echt. Dus werd het wel eens tijd om ook een film over deze klassieker te bekijken. Nadat we de film hadden uitgekeken hebben we nog een stukje van ‘Fovever 16’ gekeken. We hebben enkel de laatste 20 minuten gezien en vonden het einde eigenlijk niet zo leuk.

Wat is je favoriete paar schoenen en waarom?

Ik denk dat mijn oude adidassen mijn lievelingsschoenen zijn. Ze zijn een beetje te klein maar ik vind ze zo leuk en doe ze echt graag aan. Ik droeg ze in deze outfit en hier en hier zag je ze al op Instagram.

DSC_0650

Op welke blogpost ben je echt trots?

Als outfitposts goed lukken ben ik er altijd heel erg blij mee. Kerstmis|Outfit en Mijn grote kaki jas zijn mijn favorieten.

Wat staat er nog op je wishlist?

Ik zou heel graag nog beter worden in bloggen en fotograferen en als ik wat zekerder ben over mijn blog en echt weet wat ik er mee wil dan zou ik graag ook mijn eigen blog willen hosten en een mooie layout kopen. Ik wil ook heel erg graag naar Japan en zou in mijn leven graag op elk continent zijn geweest.

Wat is je favoriete maand en waarom?

Ik heb verschillende favoriete maanden. Juli en augustus vind ik geweldig omdat het dan zomervakantie is en het is dan lekker warm. September is mijn favoriet omdat ik dan jarig ben. December vind ik geweldig omdat het zo gezellig is en dan vieren we Kerstmis en Oudjaar en dan is het kerstvakantie (na de grote vakantie mijn favoriete vakantie) maar hij is ook verschrikkelijk door de examens. Als ik zou moeten kiezen zou ik voor eind december gaan. (Na de examens 😉 )

Nu is het aan mij om bloggers te nomineren.

Janna van studentenovopreis.blogspot.nl

Nanette van nanettesbloglife.blogspot.be

Catherine van styleofcatherine.weebly.com

En wat wil ik aan jullie vragen?

  1. Wat zou je heel graag met je blog willen bereiken?
  2. Wie is je favoriete Instagrammer?
  3. Wat is de mooiste reis die je ooit gemaakt hebt?
  4. Welke bekende persoon zou je nog graag willen ontmoeten?
  5. Wat is de liefste reactie die je ooit op je blog hebt gekregen?
  6. Waarom ben je een blog begonnen?
  7. Vind je films leuker of kijk je liever series?
  8. Wat vind jij de leukste dag in de week?
  9. Wat is naast bloggen je favoriete hobby?

Ik hoop dat jullie het fijn vinden om de vragen in te vullen!

x

Sofie

 

8 gedachtes over “LIEBSTER AWARD (2)

  1. Hee, wat lief, dankjewel! Leuk om je antwoorden te lezen trouwens 🙂 Oh, en bedankt voor je reactie op mijn artikel. Het ligt er natuurlijk heel erg aan waar je in België woont, maar ik ben bijvoorbeeld wel eens een dagje in Antwerpen geweest en dat was vanaf Haarlem ongeveer drie uur met de trein. Je zou er zelfs een weekend van kunnen maken, want in Haarlem is genoeg te zien, doen én eten!

    Liefs, Janna

    Like

Plaats een reactie